Épületgépészet

Energiatudatos

jövőt építünk

Víz

Ahhoz, hogy évtizedeken keresztül a víz csak a kádunkban és az általunk kívánt helyeken legyen jelen otthonunkban, nagyon fontos odafigyelni a megfelelő vízhálózat kiépítésére és a minőségi anyagok használatára. Cégünk erre maximális garanciát tud vállalni.

Tudta? A legtöbb társasházban mára aktuálissá vált a vízvezetékek cseréje, mivel azok még nem korróziómentes anyagokból készültek.

Gáz

A biztonságos gázterv elkészítése és kivitelezése létfontosságú, mivel az egész lakóközösség életét veszélyeztetheti egyetlen rosszul meghozott döntés. Ezért tapasztalt szakemberekre van szükség, akik körültekíntően és felelősségteljesen látják el feladatukat. Cégünk pontosan ilyen emberekkel dolgozik együtt.

Tudta? A fosszilis energiahordozók közül a földgáz a leginkább „tiszta” szénhidrogén.

Villany

Ma már teljességgel elengedhetetlen az elektromos hálózat kialakítása háztartási-, biztonsági- és okoseszközeink üzemeltetése céljából. Napelemek használatával elkerülhetővé válnak a kellemetlen áramszünetek, valamint sokkal nagyobb teljesítményt tudnak nyújtani.

Tudta? Egy jól beállított és méretezett napelemrendszer teljes mértékben kiváltja a villanyszámláit, ráadásul tíz éven belül megtérül befektetése.

Szellőzés

Ahhoz, hogy a jól hőszigetelt lakásunk ne a „légtelen tér” érzetét keltse – ami együtt járhat a falak penészesedésével, valamint az emberi szervezet kimerülésével és fejfájással is – kulcsfontosságú a megfelelő szellőzőrendszer kialakítása. Cégünk nagy figyelmet szentel arra, hogy Ügyfelei számára a legjobbat biztosítsa.

Tudta? Az időnk nagyobb részét beltérben töltjük, ahol a levegő ötször szennyezettebb lehet, mint a kültéri.

Klíma

A megfelelő klíma kiválasztása nem csak komfortosabb érzést nyújt, de optimális hőmérsékletre állítva segíti a munkavégzésed hatékonyságát, hálószobában használva pedig a mély, pihentető alvást.

Tudta? Nem elegendő üzembe helyezni, évente legalább egyszeri karbantartást, tisztítást igényel a készülék, mivel szennyeződhet és gombásodhat.
Cégünk ebben is rendelkezésére áll.