Rólunk

Komfortos otthont

teremtünk

Mivel is foglalkozunk?

Komplex megoldást nyújtunk Önnek az energiagazdálkodás terén. Korszerű technológiákkal és minőségi termékekkel váltjuk valóra elképzeléseit tervezéstől a kivitelezésig. Teljes körű épületgépészeti tevékenységeink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások hasznosítására. Így hosszútávú és gazdaságos megoldást kínálunk Önnek, mellyel csökkentheti költségeit.

Az Ön megbízható partnereként, komplett szolgáltatást nyújtunk az alábbi területeken:

  • Építőipari tervezés és kivitelezés
  • Létesítményüzemeltetés társasházak és intézmények számára egyaránt.
  • Épületvillamosság és Épületgépészet:
    • Fűtésrendszerek (napkollektorok, hőszivattyúk, fali-, és mennyezetfűtés, pellet tüzelésű kandallók, faelgázosító kazánok)
    • Hűtésrendszerek (szellőzőrendszerek, klímatechnológiák, hőszivattyúk, fali-, és mennyezethűtés)
    • Víz-, gázrendszerek kialakítása.
Bemutatkozunk
Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a RESIDENS Kft.-t.

A jelenlegi cégvezetés 1995 márciusában, a Cu-Therm Bt. keretein belül kezdte el épületgépészeti tevé­kenységét. Kezdetben lakások, magánházak víz-, gáz-, fűtés, hűtés- és szellőzőrendszereinek szerelésé­vel foglalkoztunk. Az elmúlt években szolgáltatásaink egyre bővültek, így 2003-ban megalakult a Residens Kft., amely a Megbízói és Partnerei igényeit mind magasabb színvonalon szolgálja ki. Generálkivitelezőként komplett élel­miszer áruházakat, üzemeket, raktárcsarnokokat és gyárakat is építettünk, napjainkban komplett építőipari szolgáltatást nyújtunk Megrendelőink részére.

Nagy hangsúlyt fektetünk az alternatív energiahasznosítással és energiaracionalizálással kapcsolatos tervezési és kivitelezési tevékenységekre, hogy a legenergiahatékonyabb megoldást találjuk meg Ügyfeleink számára.

Megbízóink bizalmának megszerzése és megtartása a fő célunk, a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével, versenyképes szolgáltatások előállításával.

Társaságunk jelenleg 20 fővel dolgozik, melyből 6 fő a cég irodai részét irányítja, 14 fő kivi­telezési feladatot lát el az építkezések területén.

A kivitelezések végrehajtásában jól képzett szakemberekkel rendelkezünk, valamint alvállalkozókat is foglalkoztatunk.

A Residens Kft. vezetősége a 2006-os évben bevezette a ISO 9001 minősítési rendszert. A társaságunknál kialakított minőségirányítási rendszer hatálya kiterjed társaságunk teljes épületgépészeti tevékenységére. A tevékenységeinkhez kapcsolódóan épületgépészeti tervezést is végzünk.
A kitűzött célok megvalósítása érdekében a vezetés a Kft. valamennyi dolgozóját kötelezi a minőségirányítási szabályok betartására és a folyamatos együttműködésre. Ennek érdekében rendszeres oktatással biztosítjuk a szakmai ismeretek bővítését és a minőség iránti elkötelezettséget.

Az Ön bizalmának megszerzése, megtartása a célunk, a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével, versenyképes szolgáltatások előállításával, a minőségköltségek egyidejű csökkentésével.

 

Szécsi Zoltán
cégvezető