Aktuális

Energiatudatos

jövőt építünk

Beszéljünk a tényekről feketén fehéren!

 

A csőtörés nem tűr halasztást! Mostantól ebben is számíthat ránk.

Segítse szolgáltatásunk elindulását kérdőívünk kitöltésével! 

Még több pályázat kaphat támogatást

Az RFF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázattal kapcsolatban a Kormány fontos döntéseket hozott.

  1. Megemelték az első ütem keretét, annak érdekében, hogy mindenki kaphasson támogatást, aki a benyújtott pályázata alapján arra jogosult.
  2. A projektek megvalósítási határidejét is módosították, így az energetikai fejlesztések megvalósítására fél évvel, illetve nyolc hónappal több ideje lesz a pályázóknak.
  3. A szállítói előleg igénylésre vonatkozó szabályokat is egyszerűsítették, amivel csökkennek a kivitelezők adminisztratív terhei.

További információért és a közlemény változásjegyékéért IDE KATTINTSON.

Változások a napelemes pályázatban!

RRF- 6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázati kiírás lezárásra került.

 
A kivitelezők már tegnap elkezdhettek regisztrálni a listára kerülésért, a pályázni vágyó ingatlantulajdonosok számára pedig hamarosan nyilvánosságra kerül, hogy mely cégeknek engedélyezi az állam a megvalósítást.
 
Addig is nagyon fontos újra áttanulmányozni a kiírást, amely több ponton is változott. Módosításra kerültek az összeghatárok is, valamint egy pontrendszert is beépítettek, melyben fontos szemponttá vált az is, hogy egy háztartásban hány 18 évnél fiatalabb gyermek él.

A második fejlesztési célnál („Tetőszerkezetre helyezett, a tervezett fűtési rendszer ellátását célzó napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása levegő-levegő, vagy levegő-víz hőszivattyúval villamosenergia tároló beépítése, nyílászáró csere”) a napelemre engedélyezett maximális beépített kapacitás továbbra is legfeljebb 5 KWp lehet. Nagy változás viszont, hogy 5 kWh-ról 14 kWh-ra megemelték napelemes rendszerhez kapcsolódó akkumulátoros tárolóegység tárolókapacitásának maximumát.

A Portoflio.hu bejegyzését IDE kattintva olvashatod el, melyben remekül összeszedték ezeket a változásokat.

Most hűtsek vagy fűtsek? Itt a megoldás!

A Concept PRO és PLUS légkondicionálók olyan korszerű berendezések, amelyekkel könnyen beállíthatja otthonában az Önnek megfelelő optimális hőmérsékletet.

Használatuk nem csupán a meleg nyári napokra tökéletes választás, hanem a fűtési időszakban is, -15°C külső hőmérsékletig. A levegő tisztaságát biztosítják a különféle szűrőberendezések, melyek közül a Golden fin megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését a klíma hőcserélő felületén. A felhasználó komfortérzetét emeli a beltéri egység négyirányú pásztázási lehetősége, azaz a lamellák nem csupán függőleges irányban képesek terelni a levegőt, hanem vízszintes irányban is, melyet a lamella memória funkcióval képes eltárolni. Az energiafogyasztás minimalizálása érdekében a készüléken beállítható az ECO üzemmód.

Bővebb információért kattintson ide!