Aktuális

Energiatudatos

jövőt építünk

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

 

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Residens Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Beszéljünk a tényekről feketén fehéren!

 

A csőtörés nem tűr halasztást! Mostantól ebben is számíthat ránk.

Segítse szolgáltatásunk elindulását kérdőívünk kitöltésével! 

Projektindító a Medikémia Zrt-nél

2022.06.29-én a Medikémia Zrt. projektindító rendezvényén jártunk, ahol a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02408 pályázatának köszönhetően elindíthatták a
tűz- és robbanásveszélyes folyadékok gyártási kapacitásának bővítését.
Megtisztelő, hogy az elmúlt évek során Cégünket választották épületgépészeti kivitelezéseikhez, köztük a jelenlegi pályázat alkalmával is.
 
A Medikémia Zrt. magas minőséget,
kiváló és megbízható szolgáltatásokat,
jó ár-érték arányt és tisztességes piaci jelenlétet tart fenn, melyek a Residens Kft működésének is alappillérei.
 
Öröm növekvő cégek fejlődését segíteni kivitelezési munkáinkkal.
Kimagasló eredményeket kívánunk!

Még több pályázat kaphat támogatást

Az RFF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázattal kapcsolatban a Kormány fontos döntéseket hozott.

  1. Megemelték az első ütem keretét, annak érdekében, hogy mindenki kaphasson támogatást, aki a benyújtott pályázata alapján arra jogosult.
  2. A projektek megvalósítási határidejét is módosították, így az energetikai fejlesztések megvalósítására fél évvel, illetve nyolc hónappal több ideje lesz a pályázóknak.
  3. A szállítói előleg igénylésre vonatkozó szabályokat is egyszerűsítették, amivel csökkennek a kivitelezők adminisztratív terhei.

További információért és a közlemény változásjegyékéért IDE KATTINTSON.

Változások a napelemes pályázatban!

RRF- 6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázati kiírás lezárásra került.

 
A kivitelezők már tegnap elkezdhettek regisztrálni a listára kerülésért, a pályázni vágyó ingatlantulajdonosok számára pedig hamarosan nyilvánosságra kerül, hogy mely cégeknek engedélyezi az állam a megvalósítást.
 
Addig is nagyon fontos újra áttanulmányozni a kiírást, amely több ponton is változott. Módosításra kerültek az összeghatárok is, valamint egy pontrendszert is beépítettek, melyben fontos szemponttá vált az is, hogy egy háztartásban hány 18 évnél fiatalabb gyermek él.

A második fejlesztési célnál („Tetőszerkezetre helyezett, a tervezett fűtési rendszer ellátását célzó napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása levegő-levegő, vagy levegő-víz hőszivattyúval villamosenergia tároló beépítése, nyílászáró csere”) a napelemre engedélyezett maximális beépített kapacitás továbbra is legfeljebb 5 KWp lehet. Nagy változás viszont, hogy 5 kWh-ról 14 kWh-ra megemelték napelemes rendszerhez kapcsolódó akkumulátoros tárolóegység tárolókapacitásának maximumát.

A Portoflio.hu bejegyzését IDE kattintva olvashatod el, melyben remekül összeszedték ezeket a változásokat.

Most hűtsek vagy fűtsek? Itt a megoldás!

A Concept PRO és PLUS légkondicionálók olyan korszerű berendezések, amelyekkel könnyen beállíthatja otthonában az Önnek megfelelő optimális hőmérsékletet.

Használatuk nem csupán a meleg nyári napokra tökéletes választás, hanem a fűtési időszakban is, -15°C külső hőmérsékletig. A levegő tisztaságát biztosítják a különféle szűrőberendezések, melyek közül a Golden fin megakadályozza a különböző baktériumok és gombák megtelepedését a klíma hőcserélő felületén. A felhasználó komfortérzetét emeli a beltéri egység négyirányú pásztázási lehetősége, azaz a lamellák nem csupán függőleges irányban képesek terelni a levegőt, hanem vízszintes irányban is, melyet a lamella memória funkcióval képes eltárolni. Az energiafogyasztás minimalizálása érdekében a készüléken beállítható az ECO üzemmód.

Bővebb információért kattintson ide!